Як правильно мити авто на мийках самообслуговування

26 мая 2022
Koch Chemie

Якщо ви плануєте скористатися мийкою самообслуговування, але не впевнені, чи це буде безпечно для вашого автомобіля, тоді ця стаття для вас. Ми розберемо як швидко, просто, а головне безпечно помити своє авто на таких мийках!

Всі ми знаємо, що мийка самообслуговування зараз у тренді, але є одне «але» – це хімія, що використовується. Отже, наша перша рекомендація буде, підходячи до приладу вибору продуктів, що ви будете використовувати, вибирайте тільки воду. У гонитві за швидкістю, використовується хімія неналежного рівня. Ми пропонуємо вам зібрати свій набір якісної німецької автохімії Koch-Chemie та використати його на самомийках.

Вам знадобиться:

Green Star

ReactiveWheelCleaner

NanoMagicShampoo

ProtectorWax

Крупноячеїста пориста губка

Мікрофібра

Щітка для очищення дисків мала Vikan

Пензель для очищення дисків Atlasta

1 фаза

Спочатку візьміть Green Star- це шампунь для 1 фази - попередньої мийки авто, з її допомогою ми прибираємо всі основні забруднення. Розведіть Green Star 1 до 20. Нанесіть від низу до верху. Витримайте 30 секунд та змийте зверху вниз.

Увага! Наносіть склад тільки на остиглий кузов і знизу верх, щоб уникнути підтікання. 

Для очищення дисків використовуйте ReactiveWheelCleaner. Нанесіть склад на колесо, почекайте 3-4 хвилини та змийте. Для сильно забруднених дисків почекайте 5-10 хвилин і змийте. Для зручного очищення дисків скористайтесь щіткою для очищення дисків, а також пензлем для очищення дисків Atlasta - для зручного очищення отворів болтів.

2 фаза

Для другої фази вам знадобиться NanoMagicShampoo, з його допомогою ми прибираємо всі статичні забруднення. Розведіть його теплою водою 1 до 10 і нанесіть на автомобіль знизу до верху. Потім промийте крупноячеїстою пористою губкою. Після того як ви приберете всі статичні забруднення губкою - пройдіться по всім важкодоступним місцям пензлем. Після нанесення NANO MAGIC SHAMPOO просушіть автомобіль за допомогою мікрофібри.

3 фаза

Для 3 фази ми будемо використовувати ProtectorWax - консервуючий віск, за допомогою якого ми нашу чисту машину законсервуємо та додамо блиску, яскравості, гідрофобу та насиченості кольору. Нанесіть склад за допомогою тригера 1 до 30. Просушіть автомобіль за допомогою мікрофібри.

Хороша робота! Насолоджуйтесь чистим та сяючим авто!