Видалення іржі з кузова авто

8 июля 2022
Koch Chemie


Кожен автовласник бажає зберегти ідеальний вигляд свого автомобіля. Але в процесі експлуатації кузов автомобіль неминуче покривається подряпинами, сколами, вм'ятинами. Всі ці вади не тільки зменшують презентабельність авто, а й призводять до більш серйозної проблеми – корозії. Що ще провокує появу корозії та як видалити іржу з кузова автомобіля? Про це ви дізнаєтесь у цій статті.

У процесі виробництва автомобіля всі його елементи максимально захищаються від окислення, але під час експлуатації з'являються мікротріщини, через які проникають повітря і волога, які і активують процес ерозії. Причинами виникнення іржі можуть бути невчасне миття кузова автомобіля, неусунення дорожніх реагентів або механічні пошкодження - відколи, глибокі подряпини і в ці пошкодження потрапляють металеві вкраплення, відповідно і їх потрібно усувати. Якщо це окислення на початковому етапі або легка іржа, її можна усунути застосовуючи реакційні або супер кислотні продукти. Якщо іржа провокує розшарування металу – тут уже реакційні продукти вам не допоможуть. Вам потрібно буде звертатися до фахівців, таких як рихтувальники та маляри.

Розглянемо як вирішити цю проблему, використовуючи продукти від Koch-Chemie. У вас є щонайменше 2 варіанти.

Перший варіант – це використання Reactive Rust Remover – це безкислотний очищувач. Завдяки його структурі він може довго працювати на поверхні, тому що він гелеподібний. Відповідно це буде більш глибоке та ретельне очищення поверхні. Він має у собі реакційні кошти, тобто. при прояві металевих вкраплень або очищення іржі - він змінюватиме свій колір на поверхні. Він підходить практично під будь-які поверхні, як і хром, так і метал, він їх не пошкоджує навіть при попаданні на гуму та пластик.

Спосіб нанесення:

Перед завтосуванням, вам потрібно зробити двофазну мийку. Нанесіть Reactive Rust Remover на поверхню, через хвилину продукт починає проявляти свою активність, він починає змінювати свій колір. Відповідно він не тільки очищає від іржі на початковому етапі, він також здатний усунути металеві вкраплення, що підкреслює його універсальність у застосуванні. Потримайте засіб до 5 хвилин на поверхні - ви побачите що він працює, починає виїдати забруднення вони починають відходити від поверхні. Потім нанесіть Reactive Rust Remover на кисть для механічного впливу, для кращого результату на поверхні. Потім змиваємо водою.

І наступний варіант – це використання QuatroAcidStar – це продукт, який має у своєму складі 4 кислоти – це найпотужніший кислотний очисник у лінійці Koch-Chemie. При використанні QuatroAcidStar будь ласка подбайте, що ви працюватимете як і в рукавичках, так і в спеціальному гумовому костюмі, щоб він не потрапив ні на шкіру рук, ні на одяг. Коли потрібно використовувати QuatroAcidStar? У тому випадку, коли не справляється Reactive Rust Remover. QuatroAcidStar можна застосовувати лише на металевих поверхнях. Він може зашкодити пластику, а також хрому. Будь ласка, будьте обережні при застосуванні його.

Але бувають такі випадки, коли пошкодження зайшли надто далеко і вже ні Reactive Rust Remover, ні QuatroAcidStar вам не допоможуть - тут уже потрібно звертатися до кваліфікованих фахівців – рихтувальників та малярів.

Щоб досягти максимального результату очищення, варто використовувати тільки якісні матеріали, як інструменти так і з продукти і тільки так ви досягнете кращого результату при очищенні.

Сподіваємось, що наша стаття була вам корисною. До зустрічі.