Шампуні для мийки авто. Які обрати?

3 мая 2022
Koch Chemie

Раді бачити вас на нашому сайті знову. Якщо ви хочете помити свій автомобіль самостійно, але не знаєте, який шампунь обрати з різноманіття, представленого на ринку, тоді ця стаття для вас.

Почнемо з того, що визначимося із потребами. Чи покритий ваш автомобіль нанокерамікою чи воском? Чи хотіли б ви, миючи своє авто, надати йому захисні властивості, не використовуючи третю фазу миття?

У нашому магазині представлена велика кількість пін та шампунів, які підійдуть на будь-який випадок. Який шампунь обрати? Давайте розбиратися по порядку.

Якщо ваш автомобіль нічим не покритий – вибирайте Autoshampoo. Він має PH 9.0, не містить фосфатів та нітрилотріоцтової кислоти. Дбайливо очищає поверхню, не залишаючи за собою жодних слідів забруднень.

Якщо автомобіль ніяких покриттів на кузові не має, і ви хочете надати йому глибокого блиску, а також потужного гідрофобу – використовуйте NanoMagicShampoo. Це високотехнологічний шампунь, який поєднує дбайливу мийку автомобіля та його тривалу консервацію. Цей шампунь у своєму складі має консервант, який підійде практично до будь-якої поверхні, зберігаючи раніше нанесені воски та консерванти. Унікальне поєднання компонентів для догляду створює довгострокове відштовхування води та бруду.

Його можна використовувати на матових лаках, а також на матовій плівці. Матовим поверхням він надасть гарного захисту та освіжаючого вигляду, не надаючи при цьому блиску. Якщо це глянсове покриття - він надасть глибокий блиск, хороший гідрофоб, а також після цього шампуню не обов'язково використовувати третю фазу - консервацію, оскільки він сам консервує.

Вплив NanoMagicShampoo на лак можна порівняти з поліруванням автомобіля різними політурами - подряпини залишаються, але стають ледь помітними за рахунок правильного заломлення променів світла та повернення глибокого кольору ЛФП. Це найпростіший спосіб відновлення та захисту блиску лакофарбових поверхонь. Багаторазове застосування шампуню NanoMagicShampoo збільшує термін утримання захисту на поверхні та забезпечує максимальне збереження блиску ЛФП.

Якщо ваш автомобіль покритий рідким або твердим воском - то найкращий засіб для їх збереження - Gentle Snow Form. Це шампунь для другої фази – ручної мийки автомобіля. Має приємний аромат зимової вишні. Його великою перевагою над рештою шампунів є те, що він не пошкоджує рідкі воски. Він дбайливо очищає поверхню, а також екологічно безпечний. Тобто ґрунт та озеленіння не постраждають після використання даного шампуню.

Якщо ваш автомобіль покритий нанокерамікою або керамолаком - ви можете використовувати NanoMagicShampoo або Acid Shampoo A. Обравши Acid Shampoo A - ви можете зробити 2 функції за одну робочу операцію - очистити кузов автомобіля від статичних забруднень, а також прибрати металеві вкраплення або пісок, що в'ївся. Він абсолютно безпечний для хрому та полірованого алюмінію. Він дбайливо і ретельно очищає, не завдаючи жодної шкоди поверхні.

Розглянемо також Active Foam – це шампунь для другої фази ручної мийки. Він підходить, як для догляду за керамічними покриттями, так і для звичайної трьохфазної мийки автомобіля. Також цей шампунь можна використовувати для підготовки автомобіля до полірування перед зняттям металевих вкраплень та бітумних забруднень. Він не залишає жодних слідів.

Ми розглянули шампуні, які застосовуються при другій фазі – ручній мийці автомобіля. Сподіваємось, що наша стаття була вам корисною. Залишайтеся з нами. До зустрічі!