Інструкція від технолога «Хімчистка салону своїми руками»

15 июня 2022
Koch Chemie

Привіт, мене звуть Платон Калітюк - я провідний технолог Koch Chemie Ukraine. Ти вже знаєш, що у нас на сайті є категорія товарів «для автовласника» - це товари, які повністю готові до використання, без розведення та додаткових аксесуарів. У цій статті я розповім тобі, як зробити хімчистку, використовуючи товари з категорії «для автовласника».

Нам знадобиться:

AllroundQuickShine

MultiInteriorCleaner

ProtectLeatherCare

RefreshCockpitCare

SpeedGlassCleaner

А також:

Мікрофібра

Рукавиця

Губка для внутрішніх робіт

Меламінова губка

Губка для зовнішніх та внутрішніх робіт

Перш ніж приступати до безпосередньої хімчистки, прибери сміття в салоні, а потім ретельно його пропилесось. Все, ми підготовули авто до хімчистки. Тож почнемо. Усі поверхні в салоні ми будемо очищати за допомогою універсального очищувача MultiInteriorCleaner. Хімчистку ми будемо робити зверху вниз. Тож почнемо зі стелі. Нанеси MultiInteriorCleaner на мікрофібру або рукавицю та оброби всю поверхню поздовжніми рухами, без сильного натиску. Зніми залишки засобу мікрофіброю.

Важливо! Щоб уникнути провисання даху, не наноси засіб безпосередньо на поверхню.

Торпедо

Для пластикової торпеди використовуй меламінову губку або м'яку щітку. Для шкіряної - нанеси засіб на мікрофібру або м'яку щітку та оброби всю поверхню. У важкодоступних місцях використовуй пензлик. Потім протри поверхню сухою мікрофіброю. Для обробки екранів, панелей з полікарбонату, дерева та хрому використовуй AllroundQuickShine. Розпороши засіб по поверхні та располіруй насухо мікрофіброю.

Дверні карти

Для пластика використовуй меламінову губку або м'яку щітку. Для шкіри - нанеси невелику кількість засобу на мікрофібру або м'яку щітку та зволожь всю поверхню. Для важкодоступних місць та щілин використовуй пензлик. Протри за допомогою сухої мікрофібри.

Важливо! Будь обережний з сітками на колонках! Продувай за допомогою компресора зверху вниз, щоб стиснене повітря не потрапило усередину.

Сидіння

Використовуй мікрофібру або губку. Оброби всю поверхню.

Важливо! Не наноси на шкіру!

Якщо салон тканинний - нанеси засіб на поверхню. Оброби м'якою щіткою або мікрофібру.

Підлога

Нанеси засіб на килимки і підлогу та оброби щіткою. Сухою мікрофіброю прибери залишки засобу.

Багажник

Нанеси засіб на всю поверхню багажника та оброби щіткою. Прибери залишки засобу сухою мікрофіброю.

Ну ось - ти впорався! Перший етап пройдено! Вітаю! Ми з тобою очистили всі поверхні. Тепер нанесемо захисні склади!

Шкіра

Візьми ProtectLeatherCare, нанеси його на губку та нанеси на поверхню. При пересушеній шкірі - повтори процедуру. Располіруй чистою мікрофіброю.

Пластик

Нанеси невелику кількість RefreshCockpitCare на губку або расприскай на поверхню. Розітри по поверхні губкою або рукавичкою.

Важливо! Не розбризкуй біля скла, а наноси губкою або рукавичкою.

Завершальний етап

Опусти скло наполовину, візьми SpeedGlassCleaner та оброби кромки вікон, потім підніми скло та оброби все скло та дзеркала, протри мікрофіброю.

Хороша робота! Насолоджуйся чистим і ароматним салоном! Я радий, якщо зміг тобі допомогти! До зустрічі!